tn_I08A4416

Getuigenis

Moeder van leerling

Ik wil bij deze gelegenheid jullie ganse team van Leerwijzer zeer hartelijk danken voor de goede zorgen en aandacht die jullie gaven aan onze zoon. Hij was bij aanvang in Leerwijzer een zeer onzekere student. Beetje bij beetje hebben jullie hem kunnen motiveren om te studeren. Hij begon met zijn beste vakken en slaagde daar bijzonder goed in. Daarna kwamden de moeilijkere stukken waar hij wonder boven wonder ook in slaagde. Hij kreeg zelfvertrouwen en zag in dat effeciënt studeren en jullie goede raadgevingen loonden. Jullie blijven in de studenten geloven, daar waar het klassieke onderwijs er zo graag vanaf wil. De ouders zitten meestal met hun handen in hun haar, proberen de communicatie met hun kind niet te verliezen en komen dan ten einde raad bij Leerwijzer terecht.

Als ouders is dit één van onze beste beslissingen geweest voor hem. Naast het lerarenteam wil ik ook de opvoeders zeker niet vergeten. Als er dan eens kattenkwaad wordt uitgestoken, is een goed gesprek met een luisterend oor doeltreffend. Onze zoon is zo tweemaal perfect opgevangen geweest door jullie opvoeders die telkens begrip toonden voor de situatie. Dit waarderen wij enorm. 

Hij heeft nu zijn humanrioradiploma op zak dankzij zijn hard werken (je krijgt niets voor niets) en jullie nodige steun. In september begint hij vol goede moed, zelfvertrouwen en maturiteit aan zijn hogere studies. Wie had dat gedacht een dik jaar geleden? 

Nogmaals bedankt voor jullie steun.