Overslaan en naar de inhoud gaan

Hij kon zelf zijn tempo en werklast bepalen

Vader van 2 leerlingen

Toen onze jongste zoon problemen kreeg in het 1e jaar humaniora, werden wij door de school in kwestie niet geholpen. Er werd niet gezocht naar een mogelijke oorzaak en al zeker niet naar een eventuele oplossing. Na een zoektocht op internet kwamen we bij Leerwijzer terecht. Daar nam men de tijd om een haarscherpe analyse te maken van de problematiek en in samenspraak met onze zoon werd er vervolgens een oplossing op maat aangeboden: hij kon zelf onder prima begeleiding zijn tempo en werklast bepalen, waardoor hij opnieuw werd uitgedaagd en zijn motivatie terugvond.

 

Op 16-jarige leeftijd maakte hij zijn humaniora al af.

 

Hij kon op deze manier zijn humaniora al op 16-jarige leeftijd afmaken en daar bovenop nog diverse stages in het buitenland meepikken.

Toen onze oudste zoon zag welke mogelijkheden Leerwijzer bood, heeft hij het klassiek onderwijs ook verlaten om zijn humaniora sneller te kunnen afwerken. Hij kon daardoor ook al op 17-jarige leeftijd starten met een universitaire opleiding.

Wij hebben de samenwerking met Leerwijzer altijd als een meerwaarde ervaren. We hebben er steeds prima advies gekregen en kwamen er ook in aanraking met mogelijkheden voor onze kinderen waarvan wij het bestaan niet kenden. Onze zonen zijn er verrijkt uitgekomen en leggen nu allebei een mooi parcours af aan de universiteit.