Ze kreeg doorzettingsvermogen en vooral geloof in zichzelf

Toen wij een tiental jaren geleden de beslissing moesten nemen om Gally Dewael, onze dochter, topsport en onderwijs te laten samenvloeien, was dat niet zo een evidente beslissing. Zeker niet in het normale onderwijs .

Tot we op bepaald moment in aanraking zijn gekomen met de Leerwijzer via vrienden, die hun bewondering en waardering uitspraken voor deze specifieke school, waar onderwijs wordt gegeven volgens individueel plan, individuele mogelijkheden en vooral op een eigen ritme, want onderwijs en sport was vroeger niet echt combineerbaar.

Zodoende kwamen we bij de Leerwijzer terecht waar onze dochter zich onmiddellijk thuis voelde, opgevangen werd als in het eigen gezin en ze ook haar hobby of beroep zoals je het kan noemen, kon uitoefenen.

Gally heeft in de beginperiode zelfs vier jaar in twee jaar afgewerkt samen met haar tennis, maar door haar buitenlandse reizen en haar hoge topranking heeft ze eventjes haar tijd volledig in de sport gestoken maar heeft ze haar laatste jaren later voor de middenjury in snel tempo afgelegd .

Vele vrienden hebben in tussentijd onze wijze raad gevolgd en hun kinderen toevertrouwd aan deze unieke school, waar kinderen voorbereid worden op hun latere leven.

Na zovele jaren toptennis nam ze op haar hoogtepunt de beslissing om haar professionele tennisloopbaan te stoppen en rechten gaan te studeren in Gent, een nieuwe Challenge in haar leven.

Met fierheid kunnen we nu zeggen dat ze haar hart gevolgd heeft, ze echt gelukkig is met haar niet zo evidente beslissing en dat ze nu haar derde jaar rechten gaat beginnen met een clean-sheet, zoals men in de sport zegt. Gewoon fantastisch.

We zijn de Leerwijzer, Koen en heel het team zo dankbaar om wat ze voor Gally gedaan gedaan hebben. Ze hebben haar verantwoordelijkheidszin, doorzettingsvermogen en vooral GELOOF IN ZICHZELF gegeven, waarvoor we hen eeuwig dankbaar voor blijven.

Het motto van Leerwijzer houdt in dat elk kind kwaliteiten en gebreken heeft, maar laten we uitgaan van die kwaliteiten en trachten deze nog constant te verbeteren en zeker niet uit te gaan van de gebreken of hetgeen ze niet kunnen !!!!!!

Bedankt Koen en het hele Leerwijzer-team

Georges en Kathleen Leekens