De heropstart: Leerwijzer is goed voorbereid om de uitdaging aan te gaan.

De examencommissie opent de deuren opnieuw vanaf maandag 25 mei. Bij Leerwijzer willen we onze leerlingen niet in de steek laten bij de voorbereiding voor hun examens. Voor velen betekenen die examens immers de laatste rechte lijn naar hun diploma secundair onderwijs. Daarom openen wij ons internaat terug vanaf maandag 18 mei, zodat wij garant kunnen staan voor het recht op kwaliteitsvol onderwijs en de begeleiding die onze leerlingen verdienen.

Elke leerling zijn eigen contactbubbel

Wij openen natuurlijk niet onbezonnen. Wij transformeren onze hele operationele werking om de veiligheid en gezondheid van iedereen te vrijwaren. Zo hebben wij onze hele campus onderverdeeld in zones, visueel aangeduid met verschillende kleuren. Elke leerling zal deel uitmaken van één bepaalde zone, die tevens ook dient als contactbubbel. Zowel overdag tijdens lessen en pauzes, als ‘s avonds op internaat, worden die zones strikt gescheiden van anderen.

Voor al onze aanpassingen gebruiken we rigoureus drie belangrijke toetsstenen:

  • Kunnen zones overal voortdurend gescheiden blijven?
  • Kunnen we overal social distancing garanderen?
  • Kunnen we altijd (hand)hygiëne verzekeren?

Zo hebben we onze hele organisatie gereviseerd en herdacht, en alles tot in het kleinste detail afgetoetst. Het hele team van Leerwijzer is goed voorbereid om de uitdaging aan te gaan. Onze leerlingen kunnen in alle vertrouwen op ons rekenen.

Heropstart met een solide basis

De afgelopen weken hebben wij onze leerlingen succesvol online kunnen begeleiden. Het maakt dat onze leerlingen nu niet terug van meet af aan dienen te herstarten, maar vanuit een solide basis gelanceerd kunnen worden om hun examens tot een goede einde te brengen. Zoals altijd wegen de laatste loodjes het zwaarst, maar onze leerlingen staan er niet alleen voor.

De ouders en leerlingen kunnen rekenen op onze inzet en verantwoordelijkheidszin. Wij rekenen op die van onze leerlingen. Op deze wijze slagen we er zeker in om van dit verhaal een opportuniteit voor de toekomst te maken. 
Hebt u vragen over de opstart van uw zoon of dochter en wenst u meer informatie? Contacteer ons dan gerust via mail of telefonisch op 058/23.06.53.